– 12 Augustus 2019

Struik Maaltijdsoep Tomaat verkozen tot beste van het jaar!

Onze Maaltijdsoep Tomaat de beste soep van Nederland? Dat wisten wij natuurlijk al lang.

Gelukkig vindt de rest van het land dat nu ook. Onze tomatentopper is in de categorie soepen namelijk verkozen tot Beste Product van het Jaar 2018 – 2019!

Niet door een jury, maar door jullie; soepliefhebbers uit het hele land. Van álle soepen waaruit jullie konden kiezen, vonden jullie Struik Maaltijdsoep Tomaat de beste, lekkerste, rijkst gevulde, smaakvolste en best geprijsde soep. Wat een eer! Een kroon op ons werk. Al twee generaties lang staan we namelijk met onze voeten in de klei van de Veluwe. Het is daar, in het hart van de Foodvalley, waar we iedere dag de lekkerste én meest voedzame soepen voor jullie maken.

Puur zonder suiker

Wist je bijvoorbeeld dat onze maaltijdsoepen méér groenten bevatten dan iedere andere maaltijdsoep? Zo kom je in onze Maaltijdsoep Tomaat maar liefst 308 gram groente per portie tegen. Toegevoegde suikers daarentegen komen er niet in. Smaakversterkers en kleurstoffen ook niet. Soepballen? Die wel! Heerlijk gekruid en mét Beter Leven-keurmerk. De lekkerste soep is dus ook écht de beste!

Wanneer zet jij de Maaltijdsoep Tomaat op tafel?