Wij van Struik

WIJ VAN STRUIK
Bij Struik maken we al twee generaties lang de allerlekkerste soepen, bouillons en sauzen. Gewoon hier, op de Veluwe. Elke dag kiezen we voor de beste, de lekkerste en meest natuurlijke ingrediënten. En vlees met het Beter Leven keurmerk. Zo maken wij soep zoals je ‘m zelf ook graag zou maken.

ECHTE SOEPKENNERS
De Veluwe is niet alleen de plek waar we ons heel erg thuis voelen, maar ook het hart van de Food Valley. Het toonaangevende hart van Nederland op gebied van agro, food, kennis, research en innovatie. Hier werken we iedere dag met passie samen om onze producten nog beter, verantwoorder en lekkerder te maken.

Onze keurmerken


Beter leven

Dierenwelzijn neemt een belangrijke rol in binnen onze duurzame bedrijfsvoering. Daarom kiezen we ervoor diervriendelijk te produceren. Alle soepen, Krachtbouillons en hotdogs van Struik hebben dan ook het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. Dat is dus goed nieuws! Naast een lekkere keuze, is Struik dus ook nog eens een hele verantwoorde keuze.

V-Label

Met producten van Struik zet je niet alleen makkelijk en snel een lekkere maaltijd op tafel, het is ook een verantwoorde keuze. Onze producten worden namelijk uitsluitend bereid uit de puurste ingrediënten. We selecteren voor onze producten alleen maar vlees met het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. De vegetarische varianten zijn goedgekeurd door de European Vegetarian Union. We gebruiken ook zo min mogelijk onnodige e-nummers (geen MSG, E621).

Oorsprong

Iedere dag kiezen we voor de beste, de lekkerste en de meest natuurlijke ingrediënten. Zonder overbodige toevoegingen, puur van het land.

Lees verder