Vegetarisch

Chili sin carne

Een lekker en makkelijk recept voor chili sin carne. Een vegetarisch gerecht met tomaten, bonen en mais.


Vegetarisch

4 Personen

45 Minuten

Makkelijk

4 Personen

45 Minuten

Makkelijk

Ingrediënten

1 ui
1 teentje knoflook
1 el olijfolie
1 el picadillo kruiden
400 g tomatenblokjes in blik
1 pot Krachtbouillon groente
0,5 pot water
400 g bonen mix
200 g mais
4 el creme fraiche
Handje verse peterselie

Bereiding

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.

Verhit olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui en knoflook aan.

Voeg de picadillo kruiden toe en bak een klein minuutje mee.

Voeg dan de tomatenblokjes, Krachtbouillon Groente en water toe en breng het geheel aan de kook. Draai het vuur laag en laat het 20 minuten zachtjes pruttelen.

Laat de bonen en de mais uitlekken in een vergiet.

Voeg de bonen en mais toe aan de chili en verwarm goed door.

Serveer de chili met de crème fraîche en peterselie.

Gemaakt met: Krachtbouillon Groente

Gemaakt met: Krachtbouillon Groente

Bekijk onze andere recepten