Chilli sin carne

0-60 minuten
Star Rating IconStar Rating IconStar Rating Icon
Gemakkelijk
  • serves Voor
    4 mensen
  • clock Klaar in
    45 min
  • veg Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1 el picadillo kruiden
  • 400 g tomatenblokjes in blik
  • 1 pot Krachtbouillon groente
  • 0,5 pot water
  • 400 g bonen mix
  • 200 g mais
  • 4 el creme fraiche
  • Handje verse peterselie

Aan de slag!PrintPrint

  1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.

  2. Verhit olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui en knoflook aan.

  3. Voeg de picadillo kruiden toe en bak een klein minuutje mee.

  4. Voeg dan de tomatenblokjes, krachtbouillon groente en water toe en breng het geheel aan de kook. Draai het vuur laag en laat het 20 minuten zachtjes pruttelen.

  5. Laat de bonen en de mais uitlekken in een vergiet.

  6. Voeg de bonen en mais toe aan de chili en verwarm goed door.

  7. Serveer de chili met de creme fraiche en peterselie.