Drumsticks met kerriesaus

0-60 minuten
Star Rating IconStar Rating Icon
Medium
  • serves Voor
    4 mensen
  • clock Klaar in
    45 min

Ingrediënten

  • 8 drumsticks
  • 20 g roomboter
  • 1 volle el kerriepoeder
  • 3 el bloem
  • 1 pot Krachtbouillon Kip
  • 200 ml kokosmelk
  • Snuf zout en peper

Aan de slag!PrintPrint

  1. Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de drumsticks goudbruin en gaar.

  2. Smelt de roomboter in een pannetje.

  3. Voeg de kerrie toe en bak een half minuutje aan.

  4. Voeg dan de bloem toe en roer goed door. Voeg 1/3 van de Krachtbouillon kip toe en blijf roeren.

  5. Voeg als de bouillon is opgenomen weer 1/3 toe en blijf roeren. Voeg dan het laatste deel toe en de kokosmelk. Roer goed door elkaar en laat de saus 5 minuten zachtjes pruttelen terwijl je regelmatig roert.

  6. Proef de kerriesaus en breng eventueel op smaak met zout en peper.

  7. Serveer de drumsticks met de kerriesaus.