Drumsticks met kerriesaus

Een lekker recept voor drumsticks met kerriesaus. Een kipgerecht met kerrie en kokosmelk.

4 Personen

45 Minuten

Medium

4 Personen

45 Minuten

Medium

Ingrediënten

8 drumsticks
20 g roomboter
1 volle el kerriepoeder
3 el bloem
1 pot Krachtbouillon Kip
200 ml kokosmelk
Snuf zout en peper

Bereiding

Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de drumsticks goudbruin en gaar.

Smelt de roomboter in een pannetje.

Voeg de kerrie toe en bak een half minuutje aan.

Voeg dan de bloem toe en roer goed door. Voeg 1/3 van de Krachtbouillon kip toe en blijf roeren.

Voeg als de bouillon is opgenomen weer 1/3 toe en blijf roeren. Voeg dan het laatste deel toe en de kokosmelk. Roer goed door elkaar en laat de saus 5 minuten zachtjes pruttelen terwijl je regelmatig roert.

Proef de kerriesaus en breng eventueel op smaak met zout en peper.

Serveer de drumsticks met de kerriesaus.

Gemaakt met: Krachtbouillon Kip

Gemaakt met: Krachtbouillon Kip

Bekijk onze andere recepten