Gevulde Spaanse tomatensoep

Een lekker en makkelijk recept voor gevulde Spaanse tomatensoep. Gemaakt van garnalen, paprika en venkel.

4 Personen

35 Minuten

Makkelijk

4 Personen

35 Minuten

Makkelijk

Ingrediënten

100 g chorizoreepjes
2 paprika’s
1 venkel
350 ml Krachtbouillon tomaat
700 ml water
200 g tomatenblokjes
400 g kikkererwten
100 g garnalen

Bereiding

Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de chorizoreepjes 5 minuten aan op laag vuur.

Maak de paprika’s en venkel schoon en snijd deze in kleine blokjes.

Voeg toe aan de pan en bak enkele minuten mee.

Voeg Krachtbouillon tomaat, water en tomatenblokjes toe en breng aan de kook.

Draai daarna het vuur laag en laat even doorkoken.

Laat ondertussen de kikkererwten uitlekken.

Voeg de kikkererwten en de garnalen toe aan de soep en laat 3 minuten meekoken.

Gemaakt met: Krachtbouillon Tomaat

Gemaakt met: Krachtbouillon Tomaat

Bekijk onze andere recepten

20 min | 0-20 minuten

Runderstoof met wortel en champignon