Gevulde Spaanse tomatensoep

Comfort food
Star Rating IconStar Rating IconStar Rating Icon
Gemakkelijk

Een lekker en makkelijk recept voor gevulde Spaanse tomatensoep. Gemaakt van garnalen, paprika en venkel.

  • serves Voor
    4 mensen
  • clock Klaar in
    35 min

Ingrediënten

  • 100 g chorizoreepjes
  • 2 paprika’s
  • 1 venkel
  • 350 ml Krachtbouillon tomaat
  • 700 ml water
  • 200 g tomatenblokjes
  • 400 g kikkererwten
  • 100 g garnalen

Aan de slag!PrintPrint

  1. Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de chorizoreepjes 5 minuten aan op laag vuur.

  2. Maak de paprika’s en venkel schoon en snijd deze in kleine blokjes.

  3. Voeg toe aan de pan en bak enkele minuten mee.

  4. Voeg Krachtbouillon tomaat, water en tomatenblokjes toe en breng aan de kook.

  5. Draai daarna het vuur laag en laat even doorkoken.

  6. Laat ondertussen de kikkererwten uitlekken.

  7. Voeg de kikkererwten en de garnalen toe aan de soep en laat 3 minuten meekoken.