
Mac ’n cheese met champignons
Recept voor mac ’n cheese, een vegetarische pasta met champignons, rozemarijn en Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
- 450 g gekookte macaroni
- 40 g roomboter
- 2 takjes rozemarijn
- 200 g geraspte kaas
- 50 g geraspte parmezaanse kaas
- 120 ml room
- 1 pot Krachtbouillon Champignon
Aan de slag!
Haal de blaadjes van de takjes rozemarijn en hak deze grof.
Verhit een pan op middelhoog vuur en voeg boter en rozemarijn toe. Laat de boter helemaal smelten.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Voeg dan de geraspte kaas, room en Krachtbouillon champignon toe. Roer goed door elkaar en laat de kaas helemaal smelten.
Haal de pan van het vuur en schep de macaroni er doorheen.
Verdeel de mac ’n cheese over 4 ovenschaaltjes (of 1 grote) en bestrooi met de geraspte parmezaanse kaas.
Bak de mac ’n cheese 10-15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.