Ouderwetse hachee

Comfort food
Star Rating IconStar Rating IconStar Rating Icon
Gemakkelijk

Een lekker en makkelijk recept voor ouderwetse hachee. Stoofgerecht met rundvlees en uien.

  • serves Voor
    4 mensen
  • clock Klaar in
    145 mins

Ingrediënten

  • Klontje roomboter
  • 500 g hachée-blokjes
  • 5 uien
  • 2 laurierblaadjes
  • 4 kruidnagels
  • 1 el azijn
  • 1 tl suiker
  • 200 ml Krachtbouillon Basis Rund
  • 300 ml water

Aan de slag!PrintPrint

  1. Verhit de roomboter in een pan met dikke bodem.

  2. Bak hierin de hachée-blokjes rondom bruin.

  3. Maak de uien schoon en snijd deze grof.

  4. Voeg toe aan het vlees en bak enkele minuten mee.

  5. Voeg laurierblaadjes, kruidnagel, azijn, suiker, Krachtbouillon Basis Rund en water toe.

  6. Leg een deksel schuin op de pan, draai het vuur laag en laat 2 uur sudderen.

  7. Bind de saus eventueel voor het serveren