Ouderwetse hachee

Een lekker en makkelijk recept voor ouderwetse hachee. Stoofgerecht met rundvlees en uien.

4 Personen

145 Minuten

Makkelijk

4 Personen

145 Minuten

Makkelijk

Ingrediënten

Klontje roomboter
500 g hachée-blokjes
5 uien
2 laurierblaadjes
4 kruidnagels
1 el azijn
1 tl suiker
200 ml Krachtbouillon Basis Rund
300 ml water

Bereiding

Verhit de roomboter in een pan met dikke bodem.

Bak hierin de hachée-blokjes rondom bruin.

Maak de uien schoon en snijd deze grof.

Voeg toe aan het vlees en bak enkele minuten mee.

Voeg laurierblaadjes, kruidnagel, azijn, suiker, Krachtbouillon Basis Rund en water toe.

Leg een deksel schuin op de pan, draai het vuur laag en laat 2 uur sudderen.

Bind de saus eventueel voor het serveren

Gemaakt met: Krachtbouillon Basis rund

Gemaakt met: Krachtbouillon Basis rund

Bekijk onze andere recepten

20 min | 0-20 minuten

Runderstoof met wortel en champignon