Paëlla met kip en chorizo

Heerlijke Spaanse paëlla met kip en chorizo. Snel en makkelijk te maken.

4 Personen

0-40 Minuten

Makkelijk

4 Personen

0-40 Minuten

Makkelijk

Ingrediënten

250 g chorizo
1 el paprikapoeder
300 g erwten
300 g rijst
200 g tomatenblokjes uit blik
1 pot Krachtbouillon kip

Bereiding

Bak de stukjes chorizo in een grote hoge koekenpan op middelhoog vuur en voeg de paprikapoeder toe.

Doe hier vervolgens de erwten en de rijst bij.

Meng met elkaar en schenk de tomatenblokjes, krachtbouillon kip en water erbij.

Plaats de deksel op de pan en laat het geheel 25 minuten zacht koken en vervolgens aanbakken. Roer wel af en toe zodat de rijst niet teveel aanbakt.

Gemaakt met: Krachtbouillon Kip

Gemaakt met: Krachtbouillon Kip

Bekijk onze andere recepten

20 min | 0-20 minuten

Runderstoof met wortel en champignon