Parelcouscous met tomaat en bief

0-40 minuten
Star Rating IconStar Rating IconStar Rating Icon
Gemakkelijk
  • serves Voor
    4 mensen
  • clock Klaar in
    30 min

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook
  • 1 tl olijfolie
  • 70g tomatenpuree
  • 1 el gedroogde basilicum
  • 400g tomaten blokjes uit blik
  • 1 pot Krachtbouillon Rund Basis
  • 300g parelcouscous
  • 300g biefreepjes
  • 100g baby spinazie

Aan de slag!PrintPrint

  1. Maak de knoflook schoon en snipper deze.

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Voeg de knoflook, tomatenpuree en basilicum toe en bak 2 minuten aan.

  3. Voeg de tomatenblokjes, Krachtbouillon Rund Basis en de couscous toe. Roer goed door elkaar. Laat zachtjes pruttelen terwijl je regelmatig roert.(Voeg eventueel wat water toe als de pan te droog wordt, de couscous moet goed kunnen wellen)

  4. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur.

  5. Bestrooi de biefreepjes met een snuf zout en peper en bak ze snel rondom bruin en gaar.

  6. Serveer de parelcouscous met de biefreepjes en grof gesneden spinazie.