Parelcouscous met tomaat en bief

Een lekker en makkelijk recept voor parelcouscous met tomaat en biefreepjes. Gemaakt van baby spinazie, biefstuk en tomaat.

4 Personen

30 Minuten

Makkelijk

4 Personen

30 Minuten

Makkelijk

Ingrediënten

1 teentje knoflook
1 tl olijfolie
70g tomatenpuree
1 el gedroogde basilicum
400g tomaten blokjes uit blik
1 pot Krachtbouillon Rund Basis
300g parelcouscous
300g biefreepjes
100g baby spinazie

Bereiding

Maak de knoflook schoon en snipper deze.

Verhit de olijfolie in een koekenpan. Voeg de knoflook, tomatenpuree en basilicum toe en bak 2 minuten aan.

Voeg de tomatenblokjes, Krachtbouillon Rund Basis en de couscous toe. Roer goed door elkaar. Laat zachtjes pruttelen terwijl je regelmatig roert. (Voeg eventueel wat water toe als de pan te droog wordt, de couscous moet goed kunnen wellen)

Verhit een koekenpan op middelhoog vuur.

Bestrooi de biefreepjes met een snuf zout en peper en bak ze snel rondom bruin en gaar.

Serveer de parelcouscous met de biefreepjes en grof gesneden spinazie.

Gemaakt met: Krachtbouillon Basis rund

Gemaakt met: Krachtbouillon Basis rund

Bekijk onze andere recepten