Vegetarisch

Pasta ovenschotel

Een makkelijk en lekker gerecht voor een pasta ovenschotel. Een vegetarische ovenschotel met paprika.


Vegetarisch

4 Personen

50 Minuten

Makkelijk

4 Personen

50 Minuten

Makkelijk

Ingrediënten

1 el olijfolie
2 teentjes knoflook
1 el tijm
2 rode paprika’s
1 pot Krachtbouillon tomaat
1 pot water
450 g penne
200 g geraspte kaas

Bereiding

Snijd de knoflook fijn en de paprika’s in blokjes.

Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de knoflook even aan.

Voeg de tijm en paprikablokjes toe en bak een minuutje mee.

Kook ondertussen de penne gaar zoals aangegeven op de verpakking.

Voeg de Krachtbouillon tomaat en het water toe en breng langzaam aan de kook.
Laat de saus vervolgens 10 minuten op laag vuur pruttelen.

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Schep de gare pasta door de tomatensaus en verdeel over 1 grote ovenschaal of kleinere schaaltjes. Garneer met de geraspte kaas.

Bak de pasta ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is.

Gemaakt met: Krachtbouillon Tomaat

Gemaakt met: Krachtbouillon Tomaat

Bekijk onze andere recepten