Pastasaus

Een makkelijk en lekker recept voor pastasaus. Gemaakt van Italiaanse groenten en gehakt.

4 Personen

30 Minuten

Makkelijk

4 Personen

30 Minuten

Makkelijk

Ingrediënten

1 el olijfolie
250 g gehakt
1 teentje knoflook
300 g Italiaanse groenten
250 ml water
250 ml Krachtbouillon tomaat
Zout en peper

Bereiding

Verhit de olijfolie in een pan.

Bak hierin het gehakt rul.

Snijd het teentje knoflook fijn en bak even mee met het gehakt.

Voeg de groenten toe en bak 4 minuten mee.

Voeg water en Krachtbouillon tomaat toe en breng zachtjes aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes doorkoken.

Proef en breng eventueel op smaak met wat zout en peper.

Gemaakt met: Krachtbouillon Tomaat

Gemaakt met: Krachtbouillon Tomaat

Bekijk onze andere recepten

20 min | 0-20 minuten

Runderstoof met wortel en champignon