Pastasaus

0-40 minuten
Star Rating IconStar Rating IconStar Rating Icon
Gemakkelijk

Een makkelijk en lekker recept voor pastasaus. Gemaakt van Italiaanse groenten en gehakt.

  • serves Voor
    4 mensen
  • clock Klaar in
    30 min

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 250 g gehakt
  • 1 teentje knoflook
  • 300 g Italiaanse groenten
  • 250 ml water
  • 250 ml Krachtbouillon tomaat
  • Zout en peper

Aan de slag!PrintPrint

  1. Verhit de olijfolie in een pan.

  2. Bak hierin het gehakt rul.

  3. Snijd het teentje knoflook fijn en bak even mee met het gehakt.

  4. Voeg de groenten toe en bak 4 minuten mee.

  5. Voeg water en Krachtbouillon tomaat toe en breng zachtjes aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes doorkoken.

  6. Proef en breng eventueel op smaak met wat zout en peper.