Pho met mihoen

0-60 minuten
Star Rating IconStar Rating IconStar Rating Icon
Gemakkelijk

Een makkelijk recept voor Pho met mihoen. Een Vietnamese soep met noedels en rundvlees.

  • serves Voor
    4 mensen
  • clock Klaar in
    35 min

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 cm gember
  • 1 el olijfolie
  • 2 tl rode curry pasta
  • 1 pot Krachtbouillon Rund
  • 2 potten water
  • 200 ml kokosmelk
  • 150 g champignons
  • 3 mie nestjes
  • Klein handje verse koriander
  • 80 g tauge

Aan de slag!PrintPrint

  1. Maak de ui en knoflook schoon en snipper deze. Rasp de gember.

  2. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui, knoflook en gember aan. Voeg de rode curry pasta toe en bak even mee.

  3. Blus af met de Krachtbouillon Rund, water en kokosmelk en breng aan de kook. Zodra de soep kookt draai je het vuur laag en laat deze 10 minuten pruttelen.

  4. Maak de champignons schoon en snijd in dunne plakken.

  5. Voeg na 10 minuten de champignons en mie toe en laat nog eens 10 minuten pruttelen.

  6. Serveer de soep met de koriander en tauge.