Romige Kippenragout

Een lekker en makkelijk recept voor romige kippenragout. Heerlijk voor bij de feestdagen.

4 Personen

20 Minuten

Makkelijk

4 Personen

20 Minuten

Makkelijk

Ingrediënten

1 ui
25 g roomboter
40 g bloem
200 ml water
150 ml Krachtbouillon kip
100 ml slagroom
Peper
Handje peterselie

Bereiding

Maak de ui schoon en snipper deze.

Smelt de roomboter in een koekenpan en fruit hierin de gesnipperde ui aan.

Roer de bloem er doorheen tot deze lichtbruin kleurt.

Voeg water, Krachtbouillon en slagroom toe en laat alles 5 minuten zachtjes doorkoken.

Breng de ragout op smaak met peper.

Hak de peterselie grof en serveer bij de ragout.

Gemaakt met: Krachtbouillon Kip

Gemaakt met: Krachtbouillon Kip

Bekijk onze andere recepten