Romige kipschotel met filodeeg

Hoofdgerechten
Star Rating IconStar Rating Icon
Medium
  • serves Voor
    4 mensen
  • clock Klaar in
    34 min

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 250 g kipfilet
  • 250 kastanjechampignons
  • 400 g Chinese groentemix
  • 1 pot Krachtbouillon Champignon
  • 6 vellen filodeeg

Aan de slag!PrintPrint

  1. Snijd de kipfilet in blokjes. Maak de champignons schoon en snijd in grove stukken.

  2. Verwarm de oven voor op 170 graden Celsius.Laat de vellen filodeeg ontdooien.

  3. Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak hierin de kipfilet 5 minuten.

  4. Voeg dan de champignons en Chinese groentemix toe en bak 4 minuten mee.

  5. Voeg de Krachtbouillon Champignon toe en verwarm mee.

  6. Schep het kip-groentemengsel in een ovenschaal.

  7. Plooi de filodeeg vellen en leg op de ovenschotel. Bestrijk de bovenkant met de olijfolie.

  8. Zet de ovenschotel in de oven en bak ongeveer 25 minuten tot het filodeeg goudbruin is.