Rundergoulash

Comfort food
Star Rating IconStar Rating IconStar Rating Icon
Gemakkelijk

Een makkelijk en lekker recept voor rundergoulash. Een stoofschotel gemaakt van sperziebonen, champignons en tomaat.

  • serves Voor
    4 mensen
  • clock Klaar in
    35 min

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 100 g champignons
  • 100 g sperziebonen
  • Klontje boter
  • 200 g tomatenblokjes
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 el paprika poeder
  • 1 tl komijn poeder
  • 1 tl chili poeder
  • 200 ml krachtbouillon rund
  • 200 ml water
  • 125 g zure room
  • aardappelzetmeel, naar gelang

Aan de slag!PrintPrint

  1. Maak de ui schoon en snipper deze.

  2. Snijd ze zaadlijsten uit de paprika en het vruchtvlees in grove stukken.

  3. Maak de champignons schoon en snijd in grove stukken.

  4. Snijd de uiteindes van de sperziebonen en in tweeën.

  5. Verhit de boter in een pan met dikke bodem en bak hierin de groenten kort aan.

  6. Voed tomatenblokjes, tomatenpuree, paprika poeder, komijn poeder en chili poeder toe en roer goed door.

  7. Voeg vervolgens Krachtbouillon rund, water en zure room toe en laat dit ongeveer 10 minuten zachtjes doorkoken.

  8. Als de saus de dun is, bindt deze dan af met het aardappelzetmeel.