Rundergoulash

Een makkelijk en lekker recept voor rundergoulash. Een stoofschotel gemaakt van sperziebonen, champignons en tomaat.

4 Personen

35 Minuten

Makkelijk

4 Personen

35 Minuten

Makkelijk

Ingrediënten

1 ui
1 rode paprika
100 g champignons
100 g sperziebonen
Klontje boter
200 g tomatenblokjes
1 el tomatenpuree
1 el paprika poeder
1 tl komijn poeder
1 tl chili poeder
200 ml krachtbouillon rund
200 ml water
125 g zure room
aardappelzetmeel, naar gelang

Bereiding

Maak de ui schoon en snipper deze.

Snijd ze zaadlijsten uit de paprika en het vruchtvlees in grove stukken.

Maak de champignons schoon en snijd in grove stukken.

Snijd de uiteindes van de sperziebonen en in tweeën.

Verhit de boter in een pan met dikke bodem en bak hierin de groenten kort aan.

Voed tomatenblokjes, tomatenpuree, paprika poeder, komijn poeder en chili poeder toe en roer goed door.

Voeg vervolgens Krachtbouillon rund, water en zure room toe en laat dit ongeveer 10 minuten zachtjes doorkoken.

Als de saus de dun is, bindt deze dan af met het aardappelzetmeel.

Gemaakt met: Krachtbouillon Rund

Gemaakt met: Krachtbouillon Rund

Bekijk onze andere recepten