Kippenstoof met couscous

0-60 minuten
Star Rating IconStar Rating Icon
Medium
  • serves Voor
    4 mensen
  • clock Klaar in
    40 min

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 el olijfolie
  • 320 g kipfilet, in reepjes
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 tl ras el hanout
  • 300 g sperziebonen
  • 1 pot Krachtbouillon Kip
  • 2 potten water
  • 250 g couscous
  • 1 limoen

Aan de slag!PrintPrint

  1. Verhit de olijfolie in een pan.

  2. Snipper de ui en fruit deze aan in de pan. Voeg de kipfilet toe en bak mee tot deze rondom gegaard is.

  3. Voeg tomatenpuree en ras el hanout toe en bak 1 minuut mee, terwijl je goed roert.

  4. Voeg de Krachtbouillon Kip en het water toe.

  5. Snijd de uiteindes van de sperziebonen en vervolgens doormidden, voeg toe aan de pan. Laat alles ongeveer 15 minuten zachtjes pruttelen.

  6. Voeg dan de couscous toe en draai het vuur uit.Roer goed door en laat even wellen.

  7. Snijd de limoen in partjes en serveer het stoofpotje met een partje limoen.