Thaise Kippensoep

Een lekker en makkelijk recept voor Pittige Thaise kippensoep (Tom Kha Kai). Gemaakt met kokosmelk, Thaise Roerbakmix en koriander.

4 Personen

20 Minuten

Makkelijk

4 Personen

20 Minuten

Makkelijk

Ingrediënten

350 ml Krachtbouillon kip
3 potten water
400 g Thaise roerbakmix
250 ml kokosmelk
50ml sojasaus
2 theelepels sambal
Handje koriander

Bereiding

Doe de inhoud van de pot Krachtbouillon kip in een pan en voeg 3 potten water toe.

Breng langzaam aan de kook en draai dan het vuur laag.

Voeg de Thaise roerbakmix, kokosmelk, sojasaus en sambal toe.

Laat de soep 10 minuten zachtjes doorkoken.

Hak de koriander grof en garneer hier de soep mee net voor het serveren.

Gemaakt met: Krachtbouillon Kip

Gemaakt met: Krachtbouillon Kip

Bekijk onze andere recepten

20 min | 0-20 minuten

Runderstoof met wortel en champignon