Tomatenstoof met garnalen

Een lekker en makkelijke recept voor tomatenstoof met garnalen. Een gezond gerecht met kikkererwten, paprika en venkel.

4 Personen

35 Minuten

Makkelijk

4 Personen

35 Minuten

Makkelijk

Ingrediënten

2 paprika’s
1 venkel
1 el basilicum
400 g kikkererwten
1 pot Krachtbouillon Tomaat
1,5 pot water
200 g garnalen
Maizena

Bereiding

Maak de paprika’s en venkel schoon en snijd in reepjes.

Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de paprika- en venkelreepjes samen met de basilicum enkele minuten aan.

Voeg de Krachtbouillon Tomaat en water toe en breng langzaam aan de kook. Draai vervolgens het vuur laag en laat 15 minuten pruttelen.

Laat de kikkererwten uitlekken en voeg toe aan de stoof. Warm goed door.

Als laatste voeg je de garnalen toe en laat even mee warmen.

Bind de saus met de maizena.

Gemaakt met: Krachtbouillon Tomaat

Gemaakt met: Krachtbouillon Tomaat

Bekijk onze andere recepten

20 min | 0-20 minuten

Runderstoof met wortel en champignon