Tomatenstoof met garnalen

Gezonder
Star Rating IconStar Rating IconStar Rating Icon
Gemakkelijk
  • serves Voor
    4 mensen
  • clock Klaar in
    35 min

Ingrediënten

  • 2 paprika’s
  • 1 venkel
  • 1 el basilicum
  • 400 g kikkererwten
  • 1 pot Krachtbouillon Tomaat
  • 1,5 pot water
  • 200 g garnalen
  • Maizena

Aan de slag!PrintPrint

  1. Maak de paprika’s en venkel schoon en snijd in reepjes.

  2. Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de paprika- en venkelreepjes samen met de basilicum enkele minuten aan.

  3. Voeg de Krachtbouillon Tomaat en water toe en breng langzaam aan de kook. Draai vervolgens het vuur laag en laat 15 minuten pruttelen.

  4. Laat de kikkererwten uitlekken en voeg toe aan de stoof. Warm goed door.

  5. Als laatste voeg je de garnalen toe en laat even mee warmen.

  6. Bind de saus met de maizena.