Viscurry met korianderrijst

Een lekker recept voor viscurry met korianderrijst. Een curry gemaakt van kabeljauw, kurkuma en kerrie.

4 Personen

50 Minuten

Medium

4 Personen

50 Minuten

Medium

Ingrediënten

1 ui
1 venkel
1 tl olijfolie
1 tl kerrie
0,5 tl kurkuma
1 pot Krachtbouillon Groente
1 pot water
50 ml kokosmelk
400g kabeljauw

Bereiding

Maak de ui schoon en snipper deze. Maak de venkel schoon en snijd in dunne reepjes.

Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de ui en venkel aan.

Voeg de kerrie en kurkuma toe en bak een minuutje mee.

Voeg de Krachtbouillon Groente, water en kokosmelk toe en roer goed door. Breng aan de kook en draai, zodra het kookt, het vuur laag en laat in ongeveer 15-20 minuten inkoken.

Snijd de kabeljauw in stukken en leg in de curry.
Doe een deksel op de pan en stoof de kabeljauw in ongeveer 8 minuten gaar.

Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Giet af zodra deze gaar is.

Hak de koriander grof en pers de limoen ui. Meng koriander, limoensap en een snuf zout door de rijst.

Gemaakt met: Krachtbouillon Groente

Gemaakt met: Krachtbouillon Groente

Bekijk onze andere recepten

20 min | 0-20 minuten

Runderstoof met wortel en champignon