Mexicaanse stoofschotel

  • Ingredi├źnten
  • Bereiding
  • 1 teen knoflook
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 el paprikapoeder
  • 70 g tomatenpuree
  • 300 g rundergehakt
  • 350 ml Struik krachtbouillon rundvlees
  • 400 g Mexicaanse roerbakmix
  • 800 g zwarte bonen
  • 300 g maiskorrels
Snijd de knoflook fijn.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en paprikapoeder 30 sec.
Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 minuut mee.
Voeg het gehakt toe en bak op hoog vuur in 3 minuten rul.
Voeg de bouillon en Mexicaanse roerbakmix toe.
Laat 4 minuten koken op middelhoog vuur.
Laat ondertussen de zwarte bonen en de mais uitlekken en spoel de bonen af.
Voeg met de mais toe aan de bouillon en verwarm nog 2 minuten
Lekker met koriander en rijst.
Eet smakelijk!