– 2 December 2019

Welke soep ben jij volgens jouw sterrenbeeld?

Ook zo benieuwd welke soep bij jouw sterrenbeeld past?

Wij bij Struik zijn hard aan de slag gegaan om een soep te vinden die precies bij jou sterrenbeeld past.

Steenbok (22 december – 19 januari)Champignonsoep 

De steenbok is een ambitieus en betrouwbaar sterrenbeeld, dit geld ook voor de champignonsoep. Met een champignonsoep kun je nooit mis gaan, vandaar dat het een betrouwbare soep is. Maar vergis je niet in de champignonsoep, er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten te vinden waardoor het een ambitieuze soep is. Dit geld ook voor jou als persoon, je bent gedisciplineerd en je wilt het beste uit jezelf halen. Klik hier voor het recept 

Waterman (20 januari – 19 februari) – Misosoep 

Je bent een excentriek en onvoorspelbaar persoon. De misosoep is dit net zo, door de verschillende ingrediënten in de soep, weet je nooit wat er precies in zit. Dit maakt de soep zo onvoorspelbaar. Misosoep is niet zomaar een bouillon, en jij bent niet zomaar een persoon. Je bent fantasierijk, en die fantasie durf je ook te gebruiken. Soms kun je wat kinderachtig zijn, maar wijs ben je zeker. Zo is het ook met de misosoep, een origineel gerecht, de bouillon met een fantasierijke twist.

Vissen (20 februari – 20 maart) – Boeddhistische monnikensoep   

Je bent een spiritueel en dromerig mens. De boeddhistische monniken soep is dit ook, de naam zegt het eigenlijk al een beetje. Door de bijzondere ingrediënten die hier inzitten is dit geen alledaagse soep. Jij als mens bent extreem gevoelig, en hebt soms de behoefte om alleen te zijn. Hoe kan dat dan beter dan in stilte te genieten van een kopje boeddhistische monnikensoep?

Ram (21 maart – 20 april) – Gazpacho   

De ram is een koppig en zelfverzekerd sterrenbeeld. Je bent ook een impulsief persoon, je doet eerst en denkt daarna. Dit kun je van de gazpacho ook zeggen, een koppige soep. Anders dan alle andere soepen omdat het koud gegeten wordt. De gazpacho en de ram zijn een perfecte match, jullie eigenschappen passen precies bij elkaar.

Stier (21 april – 20 mei) – Tomatensoep 

Jij bent een echte tomatensoep, jullie eigenschappen lopen vloeiend in elkaar over. Sensueel, dat woord beschrijft jullie allebei. Een sensuele rode tomatensoep, en jij als mens. Je neemt niet veel risico in het leven, je neemt liever zekerheid door een tomatensoep te kiezen dan een exotische soep.

Tweelingen (21 mei – 21 juni) – Pho   

Tweelingen zijn echte denkers, ze zijn steeds bezig om informatie te verzamelen. Tweelingen hebben vaak behoefte aan verandering, dus zijn niet tevreden met een gewone bouillon, zij willen meer. Daarom past de pho ook perfect bij de tweelingen. Pho is namelijk geen gewone bouillon, het is een soep met rijstnoedels. Er kunnen allemaal verschillende ingrediënten toegevoegd worden aan pho. Dat is mooi als je van verandering houd, zo heb je elke keer dezelfde maar toch een andere soep. Klik hier voor het recept

Kreeft (21 juni- 22 juli) Bisque d’homard 

Bisque d’homard, is een hele chique naam voor een kreeftensoep. Moeten we dan eigenlijk nog uitleggen waarom het bij elkaar past? Maar we doen het toch, jij als persoon bent beschermend en je kan agressief worden als je je zin niet krijgt. Dit is met de kreeft precies zo, met zijn scharen kan hij zichzelf beschermen, maar ook zijn vijanden aanvallen.

Leeuw (23 juli – 23 augustus) Bouillon 

Jij als echte leeuw zal nooit iemand in de steek laten, je bent een betrouwbaar en eerlijk persoon. Een betrouwbare en eerlijke soep is natuurlijk de bouillon. Een goede bouillon zal je nooit in de steek laten, en is de basis voor veel andere gerechten. Jij zal je vrienden ook nooit in de steek laten, mensen noemen jou ook nobel en integer.

Maagd (24 augustus – 23 september) Minestronesoep 

Jij bent een kieskeurig en ietwat mysterieus persoon. Minestrone is een mysterieuze soep, het is een hele volle soep. Er bestaat geen echt recept voor minestrone soep, welke ingrediënten er inzitten verschilt per seizoen. Je kan het dan ook zien als een mysterieuze soep, waar niemand het precieze recept voor heeft. Je bent bescheiden, en gericht om dingen op te lossen en te analyseren. Klik hier voor het recept

Weegschaal (24 september – 23 oktober) – Groentesoep 

Charmant, overtuigend en diplomatiek omschrijven jou het beste. Groentesoep is een vaste waarde, je kan nooit mis gaan met groente soep. Er zit een perfecte balans en harmonie in, waar jij als weegschaal behoefte aan hebt. Jij bent het meest beschaafde sterrenbeeld van de dierenring. En je kan zeggen dat de groentesoep de meeste beschaafde soep is die wij kennen. Jullie zijn dan ook een perfecte match. Klik hier voor het recept

Schorpioen (24 oktober – 22 november) Aspergesoep 

De schorpioen is een charmant en doelgericht persoon. De schorpioen heeft de neiging om altijd te willen winnen. Dit heeft het vloeibare goud natuurlijk ook, de aspergesoep heeft niks voor niks deze naam gekregen. Jullie willen allebei de beste zijn in wat jullie doen.

Boogschutter (23 november – 21 december) Tom Kha Kai 

Je bent een avontuurlijk en open minded persoon. Een bijzondere Thaise soep schuw jij dan ook niet. De Tom Kha Kai is een avontuurlijk soep met zijn ingrediënten zoals kokosmelk, citroengras en kip. Jij bent een slim en optimistisch persoon die constant zijn kennis wilt uitbreiden, dus een ander werelddeel ontdekken is voor jou geen probleem. Klik hier voor het recept

Een soep gezien die je lekker lijkt? Hieronder zijn soort gelijke recepten met de Krachtbouillion van de Struik te vinden, misschien leuk voor thuis!