Werken bij Struik

Struik Foods is een familiebedrijf en maakt al sinds 1950 met hart en ziel de heerlijkste soepen, sauzen, worsten en maaltijden. We geloven in een pro-actieve houding, eerlijke- en duidelijke communicatie binnen alle lagen van onze organisatie en hebben een passie voor ons werk. Kijk hieronder voor onze openstaande vacatures:

Operator

Ben jij een Operator in hart en nieren? Ben jij op zoek naar een uitdagende operator-functie waarbij jij samen met jouw collega’s veel verantwoordelijkheden draagt? Dan ben je bij Struik Foods aan het juiste adres!

All-round Storings- en Onderhoudsmonteur

Ben jij de enthousiaste allround monteur die zowel goed op elektrotechnisch en mechanisch gebied uit de voeten kan? En ben jij op zoek naar een functie waarbij jij jouw kennis, vaardigheden en competenties nog verder kan ontwikkelen? Dan ben jij bij Struik Foods aan het juiste adres!

Storings- en Onderhoudsmonteur Mechanisch

Ben jij een enthousiaste mechanische monteur? En ben je op zoek naar een nieuwe en uitdagende functie, waar je samenwerkt met leuke en motiverende collega’s. Dan ben je bij Struik aan het juiste adres.

 

Staat hier voor jou geen passende vacature bij, stuur dan een open sollicitatie naar g.mandersloot@struik.nl.

Wellicht is er binnenkort een passende vacature beschikbaar.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.