Vacatures – Allround Medewerker Bedrijfsbureau

Ben je accuraat, analytisch en pragmatisch ingesteld en heb je affiniteit met productieprocessen en systemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Functieomschrijving

Als Allround Medewerker Bedrijfsbureau draag je zorg voor de juiste informatievoorziening en verwerking van de productiemeetgegevens en orderverwerking, zodanig dat productie en management inzicht heeft in het te produceren volume en de daarbij behaalde resultaten. Je verzorgt daartoe dag-, week- en perioderapportages, voor- en nacalculatie, controles op de juistheid van voorraadposities in het systeem en de controle op de urenregistratie ten behoeve van de productie en de aanlevering naar salarisadministratie. Kerncijfers zullen in de vorm van verschillende KPI’s wekelijks gerapporteerd gaan worden.

Tevens behoren het aanleveren van gegevens voor kostprijsberekeningen, onderhoud van masterdata in het ERP systeem, het ondersteunen in het budgetproces en deelnemen aan projecten (zoals systeeminrichting, waste-verbetering, cost-savings-programma’s en verbeterteams) tot je takenpakket.

 

Functie-eisen

Wij zijn ook op zoek naar een ambitieuze, no-nonsens persoonlijkheid met een flexibele, dienstverlenende instelling, een groot zelfstartend- en een sterk analyserend vermogen. Daarnaast beschik je over een sterk analytisch vermogen en is kennis van ons ERP-pakket M3/Infor een pré. Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding op bijvoorbeeld het gebied van bedrijfsadministratie of bedrijfseconomie. je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig opereren. Daarnaast heeft je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je vindingrijk. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en heeft ervaring met productieprocessen en systemen. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio.


Wat wij bieden

  • Een afwisselende en uitdagende baan met een marktconform salaris in een dynamische werkomgeving, waarbij we de grootste retailers in de Benelux, Engeland en Duitsland tot onze klanten mogen rekenen;
  • Goed en marktconform salaris, aangevuld met passende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, tegemoetkoming in ziektekosten en verzekeringen en de mogelijkheid tot het volgen van interne opleidingen;
  • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

 

Over Zwanenberg Food Group

Jij komt te werken in een organisatie die met 1.600 medewerkers en een omzet van 400 miljoen euro behoort tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleesconserven, snacks en droge worst. Zwanenberg beschikt over tien eigen productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het concern, dat zijn oorsprong vindt in 1875, verkoopt zijn producten onder diverse succesvolle internationale merknamen. Zwanenberg levert ook een aantal bekende private labels en produceert met name voor de retail. Zwanenberg exporteert vleesconserven naar meer dan honderd landen wereldwijd.

Struik Foods Europe is een familieonderneming die al sinds 1950 met hart en ziel smaakvolle soepen, sauzen en maaltijden produceert, zowel voor A-merken, als private label. Struik Foods Europe is gevestigd in Voorthuizen, waar in totaal 200 mensen werken. Als familiebedrijf heeft Struik een sterke ondernemersgeest. Wij geloven in proactief handelen, eerlijke en duidelijke communicatie binnen alle lagen van onze organisatie en hebben passie voor ons werk.

 

Interesse?

Ben jij klaar voor een afwisselende functie met veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden? Voel jij je thuis in een organisatie met korte lijnen waarin input en ideeën altijd welkom zijn? Dan zien we graag jouw sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief tegemoet!

Voor meer informatie of vragen over de vacature, kun je contact opnemen met Harmke Dirkse, Corporate Recruiter op 06-12528694 of Henri van de Broek (Hoofd Bedrijfsbureau) op 0342-474848.