Vacatures – Assistent QA Manager

Struik Foods is een familieonderneming die al sinds 1950 met hart en ziel smaakvolle soepen, sauzen en maaltijdencomponenten produceert, zowel voor A-merken, als private label. Struik Foods heeft een sterke ondernemersgeest. Wij geloven in proactief handelen, eerlijke en duidelijke communicatie binnen alle lagen van onze organisatie en hebben passie voor ons werk.

Over de functie

Als Assistent QA-Manager werk je op de afdeling Quality Assurance en ben je samen met jouw collega’s van de QA afdeling verantwoordelijk voor het borgen, monitoren en bewaken van de kwaliteit en voedselveiligheid van onze producten.

Dagelijks zal je bezig zijn met kwaliteitscontroles van op verschillende facetten – van sensorische eigenschappen tot conformiteit van hittebehandeling. Hieruit voortvloeiend zal je verantwoordelijk zijn voor communicatie en procedurele handelingen als gevolg van goedkeur en afkeur van productiebatches.

Hiernaast ben je als Assistent QA-Manager op dagelijkse basis nauw betrokken bij communicatie over onze producten met andere partijen, zowel intern (R&D, Productie, Sales) als extern (klanten, consumenten).

Buiten dagelijkse werkzaamheden verwachten wij een opbouwende bijdrage aan de handhaving en continue ontwikkeling van onze kwaliteitssystemen. Dit zal zich uiten in het uitvoeren van GMP-rondes, opvolgen van (externe) auditrapporten en kwartaalrevisies van bestaande (kwaliteits-) systemen.
Wij hopen hierin op een blijvende opbouwend kritische houding richting onze huidige systemen, met het oog op verdere verbetering van effectiviteit en toename van efficiëntie van de werkzaamheden binnen het bedrijf.

Wij verwachten dat je dit koppelt aan een actieve bijdrage aan de implementatie van verbeterplannen in reactie op de terugkoppeling uit jouw verantwoordelijkheidsgebieden: onze controlesystemen, verliesrapportages (niet-conforme goederen) en klachtenafhandeling.
Samengevat zoeken wij voor de afdeling QA een communicatieve vraagbaak die in staat is de input van zijn/haar dagelijkse en lange-termijn werkzaamheden te gebruiken voor een blijvende positieve impuls aan het kwaliteitssysteem.

Jij

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een opleiding richting levensmiddelentechnologie, HLO of soortgelijk.
 • Je hebt algemene laboratoriumkennis, kennis van thermische processen (b.v. sterilisatie) en levensmiddelen.
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre.
 • Je bent communicatief goed onderlegd en weet makkelijk contact te leggen met mensen van diverse afdelingen.
 • Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre.
 • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed redden in de Engelse taal. (Beheersing van de Duitse taal is een pre.)
 • Je bent nauwkeurig, kan goed planmatig werken en hebt een goed analytisch denkvermogen.
 • Je bent een doorzetter, proactief en neemt initiatief.
 • Je bent integer, stressbestendig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Je beheerst geautomatiseerde systemen (ERP-systemen).

Wij

Bieden jou een uitdagende functie met een marktconform salaris, in een dynamische werkomgeving met ruimte om je zelf te ontwikkelen en mogelijkheden om door te groeien in jouw vakgebied.

Interesse?

Stuur dan jouw motivatie en cv per e-mail naar: g.mandersloot@struik.nl

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Gert Mandersloot (HR) of Jaap Eisma (QA) via bovenstaand emailadres of via telefoonnummer 0342-474848.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.